Wil je graag naar een tantra massage Almere? Multimassage kan ervoor zorgen dat u zich eens optimaal gaat ontspannen! Heeft u zin om uzelf eens lekker erotisch te laten masseren? Kiest u dan ook voor Massagesalon Almere Multimassage! Iedere dag staan er minimaal acht dames voor u klaar om u te verwennen! Soms hebben mannen het via vrienden gehoord en willen ze zelf ook eens meemaken hoe het is om erotisch gemasseerd te worden, inclusief hoogtepunt! Het kan ook zijn dat u er wat over heeft gelezen en toch wel nieuwsgierig bent geworden hoe het is in Massagesalon Almere. Goede redenen dus om snel een afspraak te maken, zodat u zelf kunt aanvoelen hoe het is om een erotische massage te krijgen. Ook al is het de eerste keer voor u, geen zorgen want het gaat echt een heerlijk moment worden waar dat u van gaat genieten.

Meer over Tantra massage Almere

Een andere naam voor een tantra massage is een sensuele massage. Het doel is om seksueel verlangen op te wekken en te versterken. Het is de bedoeling dat u heerlijk gaat ontspannen en dan wordt er langzaam naar uw hoogtepunt toegewerkt. Als u dat eenmaal heeft mogen ervaren dan weet u voor hoeveel genot het kan zorgen, het is echt de meest pure vorm van ontspanning. Lekker een dame die met uw haar handen over uw lichaam gaat en dan gaat zorgen dat u even nergens aan hoeft te denken. U voelt haar handen over uw lichaam glijden en dan hoopt u natuurlijk dat ze snel naar uw hoogtepunt over gaat, maar ze bouwen het heerlijk op. De intense spanning is fijn om te voelen en als u dan eenmaal bij het hoogtepunt bent gekomen zal het ook echt een ontlading zijn voor u. Een heerlijk gevoel wat u nog lang bij zal blijven…

Vormen van masseren

Meestal denken we dat een massage altijd uit wordt gevoerd met de handen, maar het kan bij sommige erotische massages ook anders gaan. Dit noemen we dan ook wel body2body massage. Het is dan een vorm van masseren die met het lichaam uit wordt gevoerd. Het doel is wel hetzelfde, want u mag zich lekker ontspannen en onze dames zorgen dan voor de nodige opwinding! U gaat zich echt volledig ontspannen voelen en de masseuse zal dan met haar blote lichaam uw lichaam van top tot teen masseren en dat gaat echt heerlijk aanvoelen. Misschien heeft u er nog geen ervaring mee, maar eens zal de eerste keer zijn dus kiest u er ook eens voor! De massage vindt vooral plaats met haar borsten en billen, het wordt heel intens door de massage olie. De lichamen glijden lekker tegen elkaar aan. U kunt een body2body massage ook kennen aan de erotische massage die ervoor gaat zorgen dat u naar hogere sferen wordt gebracht.

Hoe gaat het met Tantra massage Almere te werk?

Er is geen vast stappenplan waarin staat hoe het er aan toe gaat bij Massagesalon Almere. Het is namelijk iedere keer weer uniek. Maar in grote lijnen is het wel hetzelfde. Het gaat er om dat u vanaf het begin af aan op uw gemak wordt gesteld. Dit wordt ook door onze dames gedaan vanaf het moment dat u bij ons binnenkomt. Ze stellen zich voor en dan kunt u kiezen welke dame u mag masseren. De dames doen er alles aan zodat u zich heerlijk op uw gevoel voelt, dat u zich er thuis voelt. De lichten kunnen gedimd worden, er kunnen kaarsjes aan worden gedaan, er kan een muziekje aan, alles wordt er aan gedaan om u in de stemming te laten komen.

Er zal tijdens een tantra massage veel olie worden gebruikt. Het zijn speciale oliën en die zorgen ervoor dat uw huid lekker wordt opgewarmd. Onze dames kunnen zo heel langzaam met hun handen over uw lichaam glijden. Laat de leiding aan hen over en geef u over. Het gaat een heerlijk moment worden voor u, en iedere keer komt u een stapje dichterbij uw hoogtepunt, wat zal u hier naar uitkijken! Toch is iedere keer ook weer anders, dus ook al bent u al eens geweest, u kunt een andere vrouw uitkiezen en dan is het ook iedere keer weer anders. Het is geen vast stramien wat zij volgen, iedereen doet het op haar eigen manier en dat is voor u alleen maar aangenaam. Veel verrassingen en niet wetende wat er komen gaat, maar uiteindelijk komen ze uit bij uw penis en is dat het hoogtepunt waar dat u toch ook naar uit heeft gekeken? Het beste gevoel wat u wilt ervaren komt dan naar boven, letterlijk!

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom dat u graag een Tantra massage wenst. Het kan zijn dat u graag verwend wilt worden door een mooie dame. Het kan ook zijn dat u wilt genieten van een heerlijke ontlading. Of is het tijd dat u even volledig gaat ontspannen en weg gaat uit de dagelijkse sleur? Het kan allemaal en dat in een half uur of een uur en dan gaat u intens genieten. De dames staan speciaal voor u klaar en hebben alle tijd en aandacht voor u! Daarom is het goed dat u ook aan uzelf denkt, laat u zich eens goed verwennen en letterlijk onder handen nemen zodat zij u echt optimaal kunnen verwennen.

Tantra massage Almere contactgegevens:

Bakkenzuigerstraat 50, 1333 HA Almere

Tantra massage Hilversum contactgegevens:

Havenstraat 59, 1211 KH Hilversum

Tantra massage Haarlem contact gegevens

Jan Tademaweg 10 boven, 2031 CV Haarlem

Openingstijden

Maandag         10:00 – 22:00
Dinsdag           10:00 – 22:00
Woensdag       10:00 – 22:00
Donderdag      10:00 – 22:00
Vrijdag             10:00 – 00:00
Zaterdag          10:00 – 00:00
Zondag            10:00 – 22:00

Adres

Bakkenzuigerstraat 50
1333HA Almere
0367857344