MULTIMASSAGE & MORE – EEN VROEGE LUNCH… OF TOCH NIET

Het is maandagochtend. Ik heb om 11 uur met mijn minnaar in het centrum afgesproken. We hebben nog geen hotelkamer gereserveerd en net voordat ik de auto instap, krijg ik een appje van hem. Hij stuurt een adres en de vraag of ik daar naartoe wil komen. Ik tik het adres in op Google en er komt een winkel tevoorschijn. Een winkel? Wat moeten we daar nu? denk ik.

Ik heb zin in hem en ik weet dat hij zin in mij heeft, dus ik ga rijden. Ik ben benieuwd wat hij van plan is. Ik parkeer mijn auto en moet nog een minuut of 5 lopen. Het is fris buiten. Ik heb een jurkje aan en daaronder hold-up kousen. Ik voel de koude wind langs mijn benen gaan. Ik ben op de afgesproken plek, hij is er nog niet. Ik kijk nog eens goed om me heen. Ik sta voor een winkel en er zitten nog wat andere winkels naast. Boven de winkels zijn vervallen appartementen. Zou daar iemand wonen waar wij straks seks mee gaan hebben? Ik kan het me niet voorstellen.

“Boven de winkels zijn vervallen appartementen. Zou daar iemand wonen waar wij straks seks mee gaan hebben?”

Hij komt aangelopen en zegt meteen dat zijn plan mislukt is. Hij wijst naar een klein zwart uithangbord, met rode letters staat er ‘Multimassage’ op.

Toen ik van huis vertrok, was de salon nog gesloten. Hij heeft net gebeld met de salon, maar er is geen dame vrij voor een stel.

We hebben geen plan B en besluiten om ergens te gaan lunchen. Dat is even schakelen, geen seks, maar een lunch. Dat doen we niet vaak, maar dat is ook weleens leuk.

We passeren de salon en kijken allebei naar binnen. Hij kijkt me aan en vraagt: “Zullen we het gewoon nog een keer proberen?” Dat lijkt me een goed idee, het is toch nog vroeg voor een lunch. Ik stap achter hem aan de salon in.

Het is een mooie salon. Integendeel, het is een nette en royale salon. We staan voor een deur die voor ons wordt geopend. We vertellen de gastvrouw bij de deur dat we graag samen een erotische massage willen. Dat is geen probleem, we mogen een mooie dame uitzoeken, er zijn er genoeg. We kijken elkaar aan en denken allebei hetzelfde. “Dit is ons beste idee.” We kijken naar de dames, overleggen even en maken een keuze. De dame met het rode lingerie-setje. 

“We vertellen de gastvrouw bij de deur dat we graag samen een erotische massage willen.”

Ze neemt ons mee naar een grote, mooie ruimte. Er staat een groot mooi bed, er is een douchecabine, en een spiegel. Kortom een mooie royale kamer.

De dame is vriendelijk en zegt dat we ons uit mogen kleden. Ik trek mijn jurkje uit. Ze vindt mijn kousen mooi, maar die moeten uiteraard ook uit. We krijgen allebei een grote handdoek van haar en ze wijst ons de weg naar de douche.

Op blote voeten lopen we over het laminaat richting de douche.

Zoals verwacht stelt de douche ook veel voor, we hebben even privacy. We schieten in de lach en stappen samen de grote douchebak in. Het water is warm en we zoenen fijn. Zijn handen gaan over mijn lichaam. Hij maakt me geil. Ik zou hier nog wel een kwartier met hem kunnen staan zoenen, maar er wacht een dame op ons.

De kraan gaat uit en we drogen ons af. Ik zak toch nog even door mijn knieën om aan zijn pik te kunnen zuigen. Ik vind het zo lekker om hem te pijpen.

“Ik zak toch nog even door mijn knieën om aan zijn pik te kunnen zuigen.”

We lopen terug naar de kamer. De dame heeft rustgevende muziek aangezet en we mogen op onze buik naast elkaar plaatsnemen op een handdoek op het bed. De dame kleedt zich uit en klimt ook naakt op het bed. Ze begint bij mijn kuiten. Met veel olie verkennen haar zachte handen onze lichamen. De ene keer masseert ze mij alleen, de andere keer alleen hem en soms masseert ze ons tegelijkertijd. Ik voel zijn hand over mijn rug gaan, hij streelt me. Ik kijk naar hem en geef hem een knipoog. Daarmee probeer ik hem duidelijk te maken dat dit toch wel veel lekkerder is dan een lunch. Haar handen masseren mijn billen. Nog meer olie. Ik voel de olie langs mijn schaamlippen naar beneden glijden. Haar vingers glijden ook langs mijn schaamlippen en gaan op zoek naar mijn clitoris. Zijn hand gaat ondertussen van mijn rug naar mijn billen en voor ik het weet stimuleren haar vingers mijn clitoris en glijdt zijn middelvinger in mijn anus. Mijn benen beginnen te trillen, mijn ademhaling versnelt en niet veel later bereik ik schokkend een heerlijk orgasme. Ze laat mij even bijkomen en gaat verder met hem. Hij ligt nog op zijn buik. Hij zit helemaal onder de olie. Ik pak zijn hand vast en speel met zijn vingers. Hij ligt met z’n ogen dicht te genieten. Hij krijgt een body-to-body massage. Haar zachte lichaam glijdt geil over zijn rug en billen. Met haar borsten maakt ze cirkels op zijn rug. Het ziet er zo opwindend uit.

We mogen op ons rug komen liggen. Ook de voorkant wordt volledig met olie ingesmeerd en gemasseerd. Ik ben bijgekomen van mijn orgasme en haar vingers glijden weer lekker tussen mijn schaamlippen. Het voelt fijn. Mijn borsten krijgen extra veel aandacht. Ze masseert mijn borsten stevig en ze speelt met mijn stijve tepels. Ik zie dat zijn pik ook hard en stijf is. Ik zou hem wel af willen trekken, maar zij is me voor en begint hem langzaam af te trekken. Ik laat haar haar gang gaan en blijf kijken hoe ze hem langzaam aftrekt. Hij kreunt en geniet. Ze trekt steeds iets sneller aan zijn pik. Hij beweegt mee met haar bewegingen, begint iets harder te kreunen en dan komt hij grommend klaar. Zijn warme zaad spuit over haar handen en zijn buik.

“Ik zie dat zijn pik ook hard en stijf is. Ik zou hem wel af willen trekken, maar zij is me voor en begint hem langzaam af te trekken.”

We mogen ons nog even afspoelen onder de douche. Onze lichamen zijn glad van de olie. Ik laat mijn billen lekker langs zijn pik glijden. Hij kneedt mijn borsten en zoent mijn hals. Ik draai me om en zoen hem intens. We hebben elkaar stevig vast. Ik voel zijn pik weer groeien, het is tijd voor seks. Ik draai me om en ga gebogen met m’n kont naar hem toe staan, hij stopt z’n stijve pik in mij en begint me heerlijk te neuken, ik ben bloedgeil van de erotische massage en kan geen genoeg krijgen. Hij neukt me steeds harder en harder tot hij klaarkomt. Onze tijd zit erop. We drogen ons af en kleden ons weer aan. We nemen voor de deur afscheid. Met een lege maag, maar een bijzondere ervaring rijker loop ik terug naar mijn auto. De koude wind die langs mijn benen gaat, voelt nu veel minder koud. Wat was dit een heerlijke geile ochtend!