MULTIMASSAGE & MORE – EEN BLOEDGEILE DOKTERSAFPRAAK

Als mijn wekker gaat, sla ik hem hardhandig uit. Waarom plan ik die afspraken toch altijd zo vroeg in, vraag ik mijzelf af. Ik sleur mezelf uit bed en ga onder de douche staan. Ik kijk naar de beurse plek op mijn been. Vorige week ben ik met voetbal onderuit gegaan en dit is het resultaat. Ik dacht dat het wel over zou zijn na een week, maar heb toch de dokter maar even gebeld. Het is nog net zo beurs als toen. Gelukkig kon ik vandaag komen. Met de zachte handdoek glijd ik over mijn borsten en dan naar beneden over mijn billen. Bibberend stap ik uit de douche en trek het eerste aan wat ik in mijn ondergoed lade kan vinden. Dan hijs ik mij snel in mijn kleding.

In de wachtkamer zit ik een beetje aan mijn T-shirt te frunniken. Ergens word ik altijd een beetje zenuwachtig van die wachtkamers. Dan komt er opeens een man van rond de 27 binnenlopen. Hij heeft perfect gestyled blond haar en een prachtige, scherpe kaaklijn. Hij kijkt vriendelijk de wachtkamer in en laat zijn ogen bij mij rusten.

“Van Veen?” Vraagt hij.

Fuck. Wat? Dat ben ik. Is hij arts?

“Eh… Ja!” Weet ik uit brengen en sta veel te vlug op. Mijn telefoon valt hard op de grond en geschrokken pak ik hem op.

“Je weet dat ik die niet kan oplappen als ie stuk is, hè?” zegt-ie lachend en komt naar mij toe lopen. Hij steekt zijn hand uit. “Joris”, zegt vriendelijk als hij mijn hand vast heeft en lacht zijn witte tanden bloot. Meteen trekt hij mij omhoog en lachend loop ik achter hem aan zijn kantoor in.

 

Ik vertel hem over de val bij voetbal en de blauwe plek die ik daaraan over heb gehouden. Het voelt ergens wel sullig dat ik daar alleen voor gekomen ben nu.

“Oké!” zegt hij enthousiast. “Doe je broek maar uit.” Verward kijk ik hem aan. Dit zag ik niet aankomen.

“Het zit op mijn kuit, dus ik kan mijn broek wel even omhoog stropen”, zeg ik verbaasd. Ondergoedsgewijs was ik namelijk veel te sexy gekleed om mijn broek uit te trekken. In al mijn haast heb ik een kanten string aangetrokken. Shit.

“Nee, doe maar helemaal uit, da’s veel makkelijker, kan ik ook de rest van je been bekijken,” zegt hij vriendelijk. Vertwijfelt en enigszins beschaamd begin ik mijn broek los te knopen. Als ik mijn broek naar beneden trek zie ik hem kijken naar het doorzichtige kant. Ik weet niet goed of ik hier nou iets over moet zeggen of niet. Snel kijkt hij weg en glimlacht ie naar mij.

“Oke, waar zit het?” vraagt hij en zijn ogen glijden over mijn schenen. Het zweet breekt mij helemaal uit als ik bedenk dat het op mijn kuit zit. En ik mij dus moet gaan omdraaien.

“Eh… mijn kuit…” Zeg ik zenuwachtig. “Sorry, ik ben hier niet echt op gekleed.”

Hij lacht alleen en legt dan zijn handen op mijn heupen en draait mij om. Hij hurkt achter mij neer en begint mijn kuit te masseren.

“Doet dit zeer?” vraagt hij terwijl hij me aankijkt en zachtjes op zijn lip bijt.

“Au, ja,” antwoord ik als-ie net het pijnlijkste punt hard indrukt. Ik merk dat mijn hartslag een stuk sneller gaat nu hij zijn zachte handen op mijn kuit heeft. Dan opeens glijden zijn handen over mijn bovenbeen heen. Geschrokken kijk ik om en dan komt hij omhoog.

“Sorry… Ik maak het goed” fluistert hij en dan laat hij een hand tussen mijn benen glijden. Ik laat een zucht ontsnappen. Is dit strafbaar? Mag ik dit lekker vinden? Als hij met zijn andere hand mijn haar uit mijn nek schuift en mij in mijn nek begint te zoenen besluit ik dat ik hier inderdaad van mag genieten.

“Maar je andere patiënten…” breng ik toch enigszins verward uit.

“Die wachten maar.” fluistert hij in mijn oor en trekt mijn lichaam tegen de zijne aan. Ik voel zijn stijve door zijn broek heen.

“Ik moet alleen nog iets onderzoeken.” Hij trekt mijn T-shirt over mijn hoofd heen en maakt mijn bh met één vlugge handbeweging los. Dan voel ik zijn warme zachte handen vanaf mijn buik naar mijn borsten glijden. Zachtjes begint hij erin te knijpen terwijl hij zachtjes in mijn schouder bijt. Ik voel hoe opgewonden ik hiervan raak. Dit mag helemaal niet, what the fuck is happening? En vooral: waarom is hij zo knap? Dan glijdt hij met zijn ene hand in mijn slipje. Ik laat een kreun ontsnappen als hij met zijn vingers over mijn clitje glijdt en hij twee vingers bij mij naar binnen laten glijden. Ik duw mijn billen dichter tegen hem aan en zoek meer steun bij het bureau waar ik tegenaan sta. Hij haalt zijn vingers weer uit mij en neemt mijn clitje tussen twee vingers. Zachtjes begint hij m’n clitje tussen zijn vingers draaien. Ik laat een harde kreun ontsnappen. Hij legt zijn hand op mijn mond en trekt mij naar achter. Hij manoeuvreert mij naar  de onderzoekstafel. Het zwarte leer ziet er steriel uit. Hij duwt mij voorover over de tafel heen, trekt mijn string uit en laat zich in mij glijden. Nog steeds houdt hij zijn hand voor mijn mond en het enige geluid wat ik kan maken is een doffe versie van kreunen. Dan draait hij mij om, tilt mij op en gooit me neer op de tafel. Ik voel het ijskoude leer tegen mijn rug, hij kruipt bovenop mij en laat zich onmiddellijk weer in mij glijden. Ik houd mijn kaken stijf op elkaar om te zorgen dat ik niet weer ga kreunen. Ik voel hoe hij snel in en uit mij stoot. Dan verlaagt hij zijn tempo. We kijken elkaar aan, ik zie de geile blik in zijn ogen.

“Ik denk toch dat ik je nog even moet onderzoeken,” zegt hij met een stout glimlachje. Hij kruipt van mij af. Ik zie nu pas dat hij alles nog aan heeft en alleen zijn broek omlaag heeft getrokken. Ik daarentegen lig nu naakt op zijn onderzoekstafel. Hij brengt zijn gezicht naar mijn kutje, zachtjes laat hij een vinger bij mij naar binnen glijden.

“Hoe voelt dit, mevrouw?” vraagt hij serieus. “Of is dit beter?” Hij laat nog een vinger in mij glijden. Ik leg mijn hoofd weer neer kijk naar het plafond, terwijl ik voel hoe zijn vingers zachtjes in en uit mij glijden. Dan voel ik opeens zijn warme tong over mijn clitje. Ik kreun geschrokken. Ik kom weer omhoog en kijk hoe hij zijn tong met lange halen over mijn kutje laat glijden, terwijl hij mijn G-spot masseert met zijn vingers. Ik merk dat het beeld mij al bijna laat klaarkomen. Dan begint hij met zijn tong rondjes om mijn clitje te draaien. Ik zet mijn nagels in het koude leer van de tafel. Dan voel ik het warme gevoel door mijn lichaam spurten. Ik kreun het uit. Snel klimt hij weer op mij en begint mij te zoenen om het kreunen te stillen. Zijn warme tong glijdt mijn mond in, zijn zachte lippen op de mijne. Dan voel ik hoe hij zich weer in mij laat glijden. Hard begint hij mij weer te neuken. Ik voel hoe nat ik ben en hoe makkelijk hij mij kan neuken. Hij legt een hand op mijn borsten, aan mijn andere tepel begint hij te zuigen. Ik gooi mijn hoofd weer achterover en sluit mijn ogen om van het heerlijke gevoel te genieten. Hij maakt steeds meer tempo, stoot steeds harder in mij. Dan is hij degene die begint te kreunen. Snel haalt hij zichzelf uit mij.

“Kijk mij aan” kreunt hij uit. Ik open mijn ogen weer en kijk naar zijn geile blik. Hij laat zijn hand nog een aantal keer over zijn lul glijden en dan komt hij hard klaar. Op mijn buik. Op mijn borsten. Hij geeft me nog een zoen en pakt dan wat tissues om zijn zaad van mijn lichaam af te vegen.

“Ik raad je aan om het nog even aan te kijken. Alleen, omdat het belangrijk is dat je blauwe plekken wel in de gaten houdt wil ik graag een afspraak maken over twee dagen. Dan plan ik wat extra tijd voor je. Bent u het daarmee eens, mevrouw Van Veen?” zegt hij zakelijk, terwijl hij wat neer krabbelt op een papiertje. Ik ben nog druk bezig met mijn schoenen aantrekken en mijn haar weer enigszins te fatsoeneren.

“Eh… ja prima,” zeg ik wat afwezig.

“Het is wel van belang dat u hierin ook in wilt meewerken natuurlijk, ik doe niets tegen u wil, mevrouw. Dus zeker weten,” zegt hij serieus.

“Ja, tuurlijk! Maak de afspraak maar.” zeg ik met een glimlach. Hij glimlacht breed terug en knikt vriendelijk.

“Perfect!” zegt hij opgewekt en duwt een briefje in mijn hand. Wij schudden elkaar de hand en ik loop lichtelijk verdwaasd en nog steeds erg opgewonden de wachtkamer weer in. Nieuwsgierig zie ik de andere patiënten naar mij kijken. Een beetje gegeneerd kijk ik snel weg en loop door. Hopelijk is er niets aan mij te zien. Buiten open ik het briefje.

“Graag zie ik jou en jouw blauwe plek woensdag om 14:00 terug. Tot dan lekker ding ;)”