Als u een relatie heeft/heeft gehad, dan heeft u de ander vast wel eens gemasseerd of u heeft zich laten masseren. Maar soms wilt u gewoon even wat anders, andere handen op uw lichaam en even wat meer spanning. Dit kan allemaal bij Multimassage in uw regio! Wij hebben het dan over een heerlijke (erotische) massage met handmatig of intiem hoogtepunt. Bent u ook benieuwd wat dit met u gaat doen? Fantaseert u er dan eens over en de kans is groot dat u het er al erg warm van krijgt en nieuwsgierig wordt naar wat onze dames voor u kunnen doen. Bij Multimassage staan erotische massages centraal, maar er zijn diverse vormen van massage mogelijk hier. Ook een massage met een handmatig of intiem hoogtepunt verzorgen onze dames graag voor u!

Even ontspannen

Is het tijd om even lekker nergens aan te denken, gewoon lekker even liggen, gemasseerd wordt, volledig ontspannen en dan naar het hoogtepunt toe werken? Onze dames weten precies hoe dat zij dit intense gevoel moeten realiseren bij u! Ze hebben veel ervaring en ze delen dat graag met u! Het is echt onbetaalbaar wat u hier mee gaat maken bij Multimassage. Genot, sensualiteit en pure ontspanning staan hier centraal en dat gaat u ook direct voelen! Multimassage is de best draaiende massagesalon in Haarlem & Almere. Laat u zich daarom ook eens even heerlijk masseren en kom weer tot uzelf, ook letterlijk!

Korte of lange massage?

De duur van de massage kunt u zelf aangeven. Er kan bijvoorbeeld een half uur in worden gepland, maar een uur kan uiteraard ook! Het ligt er maar net aan waar dat u zin in heeft! Misschien merkt u wel dat u erg veel zin heeft en het liefst zo snel mogelijk wilt ontladen! Geef dit ook aan bij onze dames zodat zij er rekening mee houden. Ze maken het u namelijk graag naar de zin en doen er alles aan dat u intens gaat genieten. Ze kunnen zorgen voor een zeer intiem hoogtepunt en dat doen ze graag met hun handen. Lekker glad van de olie, glijdend over uw hele lichaam en dan op weg naar uw penis en dan zorgen zij ervoor dat u een heerlijk hoogtepunt gaat bereiken!

Afspraak maken massage met intiem hoogtepunt

Wilt u graag snel het ultieme hoogtepunt bereiken tijdens een massage? Maakt u dan snel een afspraak bij Multimassage. Onze dames staan voor u klaar en zorgen er graag voor dat u volledig kunt ontspannen en intens gaat genieten. Laat uw lichaam eens lekker aan hen over, ze nemen de leiding over en u hoeft niets te doen, alleen maar lekker te liggen. Dit klinkt toch al geweldig? Ze zullen het nog beter maken door u overal aan te raken, masseren met heerlijke olie en dan gaan ze langzaam naar het hoogtepunt masseren. Heeft u hier ook al zin in? Plan dan vandaag een afspraak in en dan heeft u wat moois om over te fantaseren tot het zover is!

Openingstijden

Maandag         10:00 – 22:00
Dinsdag           10:00 – 22:00
Woensdag       10:00 – 22:00
Donderdag      10:00 – 22:00
Vrijdag             10:00 – 00:00
Zaterdag          10:00 – 00:00
Zondag            10:00 – 22:00

Adres

Bakkenzuigerstraat 50
1333HA Almere
0367857344