Terug naar blog overzicht

Twitter winactie

Ben je op zoek naar ontspanning en verlichting van stress? Dan is het misschien tijd om een bezoek te brengen aan Multimassage, een massage salon die gespecialiseerd is in het bieden van diverse massages voor een betaalbare prijs. En als je geluk hebt, kan je nu zelfs een gratis massage winnen door deel te nemen aan hun Twitter win actie!

De Twitter win actie is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is Multimassage te volgen op Twitter en een tweet te plaatsen waarin je vertelt waarom je een gratis massage verdient. Gebruik hierbij de hashtag #MultimassageWinActie zodat Multimassage je inzending kan vinden. De winnaar wordt gekozen op basis van de originaliteit van de tweet en de motivatie.

De prijs voor deze win actie is een gratis massage naar keuze bij Multimassage. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende full-body massage of juist een specifieke massage voor een bepaald gebied van je lichaam, bij Multimassage vind je het allemaal. De masseurs hebben jarenlange ervaring en zullen ervoor zorgen dat je de salon weer verlaat als een herboren persoon.

Naast de kans om een gratis massage te winnen, heeft Multimassage ook nog regelmatig andere acties en aanbiedingen. Zo hebben ze vaak kortingen op bepaalde soorten massages of kun je bijvoorbeeld een extra massage cadeau krijgen bij aankoop van een cadeaubon. Het loont dus zeker om hun social media kanalen in de gaten te houden en te profiteren van hun aanbiedingen.

Als je nog nooit eerder bij Multimassage bent geweest, kan de win actie een perfecte gelegenheid zijn om de salon uit te proberen en te ervaren wat een massage voor je kan doen. En als je al bekend bent met de salon, dan weet je waarschijnlijk al hoe geweldig hun massages zijn en is deze win actie een mooie kans om nog eens te genieten van een massage zonder ervoor te hoeven betalen.

Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar Twitter en doe mee aan de #MultimassageWinActie. Wie weet win jij wel een gratis massage bij Multimassage en kun je binnenkort genieten van een welverdiende ontspanning!