Terug naar blog overzicht

Multimassage - Body2body massage

Wat is body2body massage? 
Misschien heeft u wel eens van een erotische body2body massage gehoord, maar vraagt u zich af wat het precies is. Dit leggen we u graag uit. Het is namelijk een massage waarbij u echt het toppunt van erotiek gaat beleven! Bij deze vorm van masseren wordt er gebruik gemaakt van veel olie en ieder plekje op uw lichaam wordt intens verwend! Ze gebruikt daarvoor haar eigen lichaam en ze glijdt dan zo ritmisch over uw lichaam en dat brengt u dan naar de hogere sferen. 

 

Genot tijdens de body2body massage
Een ontspannende douche, u gaat naar een sfeervolle kamer en dan kunt u plaatsnemen op een bed. De masseuse kan dan uw lichaam verkennen met haar handen, maar dat zal van korte duur zijn want ze gaat al snel over met het verkennen van uw lichaam met haar eigen lichaam. Zo ervaart u het ultieme genot van een naakte vrouw op uw lichaam, ze glijdt lekker over u heen! Er zal volop gebruik worden gemaakt van olie en die laat ze over uw lichaam stromen en over dat van haar. Zo glijden de lichamen over elkaar heen en dan zullen erogene zones nog extra aandacht krijgen van haar magische vingers. Hierdoor kunt u nog beter in de stemming komen en dan lekker seksueel ontladen, dat hoogtepunt zal erg fijn aanvoelen! U kunt zelfs vaker een hoogtepunt ervaren en daarom is een body2body massage ook zo’n aanrader!

 

Verwen uzelf met een body2body massage
U heeft het verdiend, daarom is het goed dat u eens gaat kijken wanneer dat u tijd vrij heeft voor een heerlijke aangename en uitgebreide body2body massage. De dames staan voor u klaar bij Multimassage en dat moment gaat u niet snel vergeten! Of dat het nou de eerste keer is dat u er komt of dat u er al vaker bent geweest, het zal iedere keer weer even spannend zijn, lust opwekken, verrassend zijn en ervoor zorgen dat u intens gaat genieten. Laat het daarom snel op u afkomen en kies hier ook snel voor!