Maak kennis met April’s Braziliaanse trucjes!

Wanneer je April ontmoet bij Multimassage Almere, kun je niet anders dan gefascineerd raken door haar Braziliaanse charmes. Ze heeft iets wilds, iets vurigs, alsof elk moment met haar een avontuur is dat je niet snel zult vergeten. Haar aanraking is allesbehalve onschuldig, en je voelt het direct. Vanaf de eerste keer dat haar handen over je heen glijden, merk je dat er meer in de lucht hangt dan alleen ontspanning.

April weet precies hoe ze de spanning moet opbouwen. Misschien begint ze zachtjes, maar je kunt niet anders dan je voorstellen hoe het zou voelen als jij de controle overneemt, haar in verschillende posities plaatsend. Je ziet haar voor je, terwijl ze knielt en zich naar je toe buigt, een ondeugende glans in haar ogen, klaar om haar lippen te laten spelen waar ze het beste passen. Ze heeft dat talent, om met een simpele aanraking je fantasieën op gang te brengen.

Misschien droom je ervan, jouw handen strak om haar heupen geklemd, en hoe jij precies weet welke bewegingen het beste zijn om jullie beiden naar een hoogtepunt te brengen. Met April aan je zijde, weet je dat elke ontmoeting vol spanning en onuitgesproken verlangens zal zitten.

Zie ik jou snel? 

Kus April

Bekijk hier het profiel van April